Компанія Королівський смак надала чергову допомогу нужденним

Компанія Королівський смак надала чергову допомогу нужденним

Приватне підприємство Віктор і К  компанія Королівський смак постійно допомагає людям - як до повномасштабної війни, так і зараз.
Приємно постійно чути слова вдячності на адресу компанії Королівський Смак та її керівництву Віктору Михайловичу Королю та Максиму Вікторовичу Королю 

У листопаді ми роздавали гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам, вже зараз - надаємо підтримку пільговій категорії  населення та нужденним селища міського типу Власівка.
Пакети формувалися здебільшого з власної продукції заводу, чай, крупи та цукор ми вже докуповували додатково.
До списку, увійшли більше ста сімей, мешканців смт Власівка, які є представниками різних соціальних категорій: інваліди, діти з обмеженими фізичними можливостями -інваліди, діти без батьківського піклування - сироти, одинокі люди похилого віку, багатодітні сім'ї тощо.

Гуманітарна допомога являла собою пакунок продуктів харчування на сім’ю пільгової категорії. 
Работа у благодійному напрямку проводиться щодня, але враховуючи що війна ще триває,  ми не афішуємо все, над чим працюємо і допомагаємо.
Можу додати лише, що двічі гуманітарну допомогу - а це тони круп та соняшникової олії - ми передавали на прохання світловодської влади для переселенців; на Кременчук відвантажували олію; на Запоріжжя, щоб уникнути гуманітарної катастрофи; на склади Тернопільщини та інші регіони. 
Співпрацюємо також з багатьма фондами та надаємо разом допомогу.
Робимо все можливе для підтримки населення та найшвидшої Перемоги!

Геннадій Олександрович Тертичний керівник пресслужби компанії Королівський смак

 

Долучайтеся до нас в Instagram