Королівський смак переможці у турнірі з плавання

Королівський смак переможці у турнірі з плавання

25 липня 2021 року у Кременчуці вже традиційно пройшов турнір із плавання на відкритій воді «Журавлі Бабаєва - 2021».  Відбувся заплив з чотирма дистанціями на вибір: 1, 3, 5 або 10 кілометрів.

Учасники пливли у кількох вікових категоріях: 12 -16 р, 17 – 24, категорія Мастерс: 25+, де беруть участь більш досвідчені плавці.

Через перегріту воду сьогодні оголосили обмеження на гідрокостюми, тож купатися можна було лише у купальниках та плавках. Усіх учасників супроводжували рятувальники у катерах

Старт відбувся від піщаного насипу перед кафе «Барбарис» (парк «Придніпровський») о 8.00 із стартом 1км на о. Фантазія, 3км (перед дачним кооп. «Зоря»), 5км (після кооп. «Зоря») і 10км (Власівка).

Кожному  із учасників заходу організатори видали пам’ятну футболку із зображенням народного мера та логотипом заходу. Після реєстрації кожному намалювали маркером спеціальний номер. А також обов’язковою умовою для плавця було мати біля себе надувний рятувальний буйок.

Не оминула цю подію і торгова марка Королівський смак, команда Королівського смаку з 4 учасників зайняла призові місця. Підуха Віталій на дистанції 1 км отримав золоту медаль, Царьов Сергій на дистанції 3 км виборов 2 місце, Король Михайло на дистанції 5 км отримав 1 місце і Король Сергій на дистанції 1 км виборов золоту медаль.

Загалом участь у сьогоднішніх змаганнях взяли близько 150 учасників: як досвідчені спортсмени, так і непрофесійні плавці, серед них - і депутати обласної та Кременчуцької міської ради.

ТМ Королівський смак завжди бере участь у спортивних змаганнях, підтримувала і підтримує розвиток спорту й здорового способу життя і робитиме це й надалі. Команда Королівський смак дякую за участь у змаганнях організаторам заходу та за підтримку меценату Максиму Вікторовичу Королю.

Бажаємо всім учасникам перемог на наступних змаганнях, до зустрічі!

Долучайтеся до нас в Instagram