Королівський Смак запровадив програму комплексного медичного страхування для своїх працівників, які захищали Україну

Приватне підприємство «Віктор і К» за власні кошти запровадило програму комплексного страхування здоров’я та життя працівників, які боронили країну.

Кожному демобілізованому працівникові від компанії Королівський смак тепер будуть доступні страхові виплати будь-то на лікування, обстеження чи здачу аналізів або купівлю ліків. 

Віктор Король та Ірина Король засновники групи компаній “Королівський смак” ПП «Віктор і К»  вручили кожному демобілізованому робітникові страховий медичний поліс з іменною електронною картою та договір з переліком медичних закладів, до яких входять амбулаторно-поліклінічна допомога, стаціонарна допомога, швидка та невідкладна допомога, стоматологічна допомога, лабораторії та аптечні заклади, де витрачені кошти згідно договору відшкодує страхова компанія. 

Генеральний директор Віктор Михайлович Король подякував захисникам за відвагу та мужність, героїзм у обороні Батьківщини та побажав майбутніх успіхів у відродженні України та здоров’я.

Страхова сума добровільного медичного страхування ДМС на одного застрахованого робітника компанії Королівський смак складає 120 тисяч гривень на рік.

«Піклуємося про кожного захисника України наших підприємств! 
Ви захищали нас - тепер ми захищаємо вас! 
Найраціональніше підібрана нами надійна страхова програма тепер надасть можливість своєчасно та без будь-яких вагань отримувати кваліфіковану діагностику та допомогу»
, - написав на своїй сторінці у фейсбук керівник компанії Максим Король.
 

Директор із зв'язків з громадськістю
Геннадій Тертичний

Долучайтеся до нас в Instagram