Торгова марка "Королівський смак" — партнер міста Кам'янець-Подільський

Кам'янець-Подільський є справжньою туристичною, культурною та історичною перлиною українського Поділля, а торгова марка "Королівський смак" активно долучається до підтримки різноманітних заходів у цьому чудовому місті.

Кам'янець-Подільський є справжньою туристичною, культурною та історичною перлиною українського Поділля, а торгова марка "Королівський смак" активно долучається до підтримки різноманітних заходів та благодіних акцій у цьому чудовому місті. 

За публікацією на офіційному сайті Кам'янець-Подільської міської ради (http://kam-pod.gov.ua/novini/23479-korolvskiy-smak-dopomagaye-vyskovim.html): «...Допомогла і торгова марка "Королівський смак”. Підприємство передало під час акції "Великоднє тепло” смачні продукти харчування власного виробництва військовослужбовцям на схід та надало допомогу в проведенні відкриття туристичного сезону. Майонез, соняшникова олія, кетчупи, соуси, макаронні вироби, консервовані овочі від "Королівського смаку" — усім цим смакували наші захисники на сході. Брендова торгова марка й надалі обіцяє бути партнером заходів, що проводяться у Кам'янці.»

Долучайтеся до нас в Instagram