З Новим роком і Різдвом Христовим!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Завершується 2021 рік і ми знову перегортаємо ще одну сторінку нашого життя.

Для мешканців Світловодської територіальної громади 2021 рік  був сповнений нелегких випробувань і все таки, – він став важливим щаблем у відродженні потенціалу рідного краю.

Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

Бажаємо, щоб Новий рік і Різдво Христове стали початком нового успішного 2022 року. Нехай звучать побажання миру, здоров'я, щастя та удачі, а новорічне диво стане частинкою доброго настрою на увесь рік.
Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас та благословляє наші помисли, слова і діла. В ці дні звідусіль летять вітання до рідних домівок від рідних та близьких, навстіж відкриті ворота та двері кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. 
Тож хай об’єднаються в 2022 році всі добрі починання і звершення заради майбутнього нашої рідної незалежної Батьківщини України! Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя!

З повагою

Віктор Король
Максим Король

Долучайтеся до нас в Instagram