Нова аджика до столу
Цього тижня, незадовго до новорічних свят, пропонуємо до святкового столу дві новинки від торгової марки "Королівський смак" — це два нових види справжньої аджики!
Як відомо, аджика є назвою традиційної кавказької гострої приправи з перцем, пажитником та часником, але існує насправді безліч рецептів та різновидів аджики, яка вже давно посіла поважне місце на нашому столі як готовий соус до багатьох, переважно м'ясних, страв.
Цього тижня, незадовго до новорічних свят, пропонуємо до святкового столу дві новинки від торгової марки "Королівський смак" — це два нових види справжньої аджики! По-перше, нова аджика "Гостра з базиліком" завдяки доданню листя базиліку має особливий, трохи більш пряний та пікантний смак і відрізняється цим від звичайної "Гострої". Інший новий вид аджики під назвою "Лагідна" позбавлений традиційної для аджики гостроти та орієнтований на значно більш помірні вподобання, в той же час зберігаючи повноцінну гамму характерного для аджики смаку.
Нова аджика вже виробляється і незабаром надійде до продажу — запрошуємо спробувати!