Якість королівська, а ціна — народна!

 

Олія ріпакова 

додасть СМАКУ ТА ВІТАМІНІВ до Ваших страв!

 

 

Дізнайтесь чому

Якість королівська, а ціна — народна!

 

Якість королівська, а ціна — народна!

 

Якість королівська, а ціна — народна!

М'яка та ніжна гострота!                    

Гірчиця "Ніжна"

 

Дізнайтесь чому

Якість королівська, а ціна — народна!

 

Елітне смажене насіння соняшника

 

Дізнайтесь чому

Якість та доступність це наше найголовніше досягнення

Якість королівська, а ціна - народна!

Головна мета підприємства — це насичення споживчого ринку України та близького зарубіжжя продукцією високої якості, створення нових робочих місць.

Докладніше

"Королівський Cмак" у цифрах

  • 1992
    Приватне підприємство «Віктор і К» було створене у грудні 1992 року.
  • 1998
    Розпочато будівництво цеху з переробки насіння соняшнику потужністю 30 тонн на зміну.
  • 2001
    Цех з переробки насіння соняшнику прийнятий в експлуатацію Державною технічною комісією.
  • 2002
    Зареєстрована торгова марка «Королівський смак», під якою виготовляється продукція підприємства «Віктор і К».
  • 2002
    Введена в експлуатацію лінія розливу олії соняшникової у пляшки поліетилентерефларатові.
  • 2002
    Введений в дію цех з виготовлення майонезу.
  • 2004
    Налагоджена лінія розливу дезодорованої рафінованої олії.
  • 2008
    Розпочато виробництво оцту та гірчиці.
  • 2009
    Закінчилося будівництво екстракційного заводу з переробки насіння соняшника.
  • 2017
    Розпочато виробництво рафінованого соєвого масла.
  • 2020
    ПП «Віктор і К» працює з 80 країнами світу ближнього та дальнього зарубіжжя.

Ми пишаємося

тим, що робимо ваші страви ще смачнішими, а родинні вечори — теплими та гостинними 

  • Смачною рецептурою

    яка так і вабить скуштувати наші смаколики знову та знову

  • Справедливою ціною

    яка робить нашу продукцію доступною для кожного з вас

  • Якісною продукцією

    виготовленою з найкращих натуральних складових

  • Великим асортиментом

    ви обов'язково знайдете вироби, які задовольнять ваш вишуканий смак

  • Новітнім обладнанням

    яке дозволяє нам готувати якісні та смачні речі за будь-якими рецептами

Смачні рецепти

+59 рецептів
Всі категорії

Паска на Великдень: простий рецепт приготування.

Французський цибулевий пиріг.

Печиво "Шик"

яйця 1 шт, цукор 450-500 гр, вершкове масло 250 г, борошно 900-1000 гр,

Чіабатта з шинкою і сиром

борошно 600-800 гр, вода 300-400 л., дріжджі сухі 1,5 г, сіль 1,5 г, цукор 20-40 гр, жовтки курячі 1 шт, цибуля 1 шт, сир 150-200 гр, шинка 200 , базилік гр, орегано ,

Закусочний пиріг

листкове тісто 300 гр, яйця 5-6 шт, чверть куряча 1 шт, майонез , гриби 500 гр, цибуля шт, сіль г, чорний перець мелений , млинці (не солодкі) 5-6 ,

Долучайтеся до нас в Instagram