Відкриття туристичного сезону-2016 в Кам'янець-Подільскому разом з ТМ «Королівський смак»

Партнер заходу — торгова марка "Королівський смак".

В суботу, 23 квітня 2016 року, на площі Польський Ринок у Кам'янець-Подільському цілий день було велелюдно, весело та жваво: саме тут мали місце головні заходи з широкої програми відкриття туристичного сезону-2016 «Кам'янець-Подільський вражає: Кам'янець-РЕТРО», партнером якого є торгова марка "Королівський смак".

День видався насиченим та різноманітним: паралельно із реконструкцією старого Кам'янцю, ярмарки хенд-мейд, різних виставок і майстер-класів, а також конкурсів та розважальних програм на Польському Ринку, у Старому Замку проходив фестиваль експериментальної археології і урочисте відкриття Нової Західної Вежі після її реконструкції. Вулиці Старого міста побачили парад старовинних автомобілів, а площа приймала красивий танцювальний перформанс "Губернський бал".

У офіційній частині свята, окрім нагородження кращих кафе і ресторанів відзнакою "Привітне місто" та оголошення рекорду України "Найбільший сувенірний магніт", головою міста було проголошено про проведення благодійної акції "За тиждень Великдень" з нагоди свята Пасхи. За прикладом міського голови, який першим розпочав наповнення "кошику", до цього одразу ж долучились багато містян та гостей!

Долучайтеся до нас в Instagram