Бісквітний рулет

Випічка

Папір для випічки укласти в невелике деко, змастити зверху олією.

Борошно просіяти (!), перемішати з розпушувачем і ваніліном.

Розігріти духовку до 200 градусів.

Яйця збити з цукром до міцної піни, додати сіль, розм'якшене вершкове масло, акуратно перемішати.

Поступово додати борошно, перемішуючи.

Готове тісто вилити на деко, поставити в духовку, випікати 10-12 хвилин.

Вийняти бісквіт, згорнути разом з папером, дати охолонути.

Коли бісквіт постає холодним, акуратно розгорнути, відокремити від паперу, змастити абрикосовим джемом, знову згорнути.

Присипати цукровою пудрою.

 

Смачного!

борошно
200-250 гр
яйця
4 шт
цукор
200-250 гр
вершкове масло
50 г
сіль
г
ванілін
розпушувач
ч.л.
абрикосовий джем (варення)
цукрова пудра
ст.л.

Долучайтеся до нас в Instagram