М`ясо нарізать слоями, відбити, посолити, поперчити.
Чорнослив помити, просушити.
В кожну телячю отбивну завертаємо 2-3 чорносливинки.
Очищуємо, нарізаємо полукольцями цибулю.
На дно неглубокої каструльки або сотейника викладаємо всю нарізану цибулю (він захистить наші рулетики від пригорання) зверху викладаємо ряд рулетиків, змащуємо товстим слоем майонезу, далі викладаємо другий шар рулетиків, знову змащуємо майонезом.
Ставимо у холодильник на 2-3 години щоб м`ясо промаринувалося (можна на всю ніч).
Після цього ставимо на слабкий вогонь і тушкуємо 1,5-2,5 години.
Тривалість тушкування залежить від кількості шарів рулетиків.
Смачного!
- яловичина
- 0,6 кг
- чорнослив
- 300 гр
- цибуля
- 3 шт
- майонез "Королівський" 67%,
- сіль
- г
- чорний перець мелений