Сир подрібнити в блендері (або протерти на сито), додати цукор, яйце, соду і борошно.
Вимісити тісто.
Чорнослив промити, просушити.
З тіста формуємо кульки вкладаючи в середину чорнослив (якщо чорнослив великий, можна порізати його на шматочки).
Соняшникова олія розпалює в глибокій ємності, обсмажуємо кульки до появи золотистої скоринки (на повільному вогні).
Після обсмажування викладаємо кульки на паперовий рушник для того, щоб вони віддали зайве масло.
Укладаємо їх на тарілку, присипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо гілочкою свіжої м'яти.
Смачного!
- творог
- 400 гр
- яйця
- 1 шт
- цукор
- 80-100 гр
- борошно
- 120-150 гр
- чорнослив
- 300 гр
- соняшникова олія
- сода