Суп з сиром і макаронами

Перші страви

М`ясо зварити та вийняти, цибулю, коріння петрушки, моркву дрібно порізать, обжарити, проварити в бульйоні до готовності, перебиваємо суп у блендері (або перетираємо на сито).

Знов доводимо до кипіння.

Окремо варимо макарони, промиваємо і кидаємо в суп разом з нарізаним м`ясом.

Доводимо до кипіння.

Вершкове масло змішуємо з розтертими жовтками і вершками.

Отриманою сумішшю заправляємо суп, перемішуємо, виключаємо, даємо настоятися.

Перед подачою притрусити натертим сиром.

 

Смачного!

м'ясо
600 гр
макарони
100 гр
морква
3 шт
цибуля
2 шт
петрушка
варені яйця (тільки жовтки)
2 шт
вершки
200 г
вершкове масло
60 г
сир
100 гр
сіль
г
чорний перець мелений

Долучайтеся до нас в Instagram