М`ясо зварити та вийняти, цибулю, коріння петрушки, моркву дрібно порізать, обжарити, проварити в бульйоні до готовності, перебиваємо суп у блендері (або перетираємо на сито).
Знов доводимо до кипіння.
Окремо варимо макарони, промиваємо і кидаємо в суп разом з нарізаним м`ясом.
Доводимо до кипіння.
Вершкове масло змішуємо з розтертими жовтками і вершками.
Отриманою сумішшю заправляємо суп, перемішуємо, виключаємо, даємо настоятися.
Перед подачою притрусити натертим сиром.
Смачного!
- м'ясо
- 600 гр
- макарони
- 100 гр
- морква
- 3 шт
- цибуля
- 2 шт
- петрушка
- варені яйця (тільки жовтки)
- 2 шт
- вершки
- 200 г
- вершкове масло
- 60 г
- сир
- 100 гр
- сіль
- г
- чорний перець мелений