• New
  • sport

Млинці з куркою, грибами і сиром

Закуски

Змішуємо компоненти для тіста, випікаємо тонкі млинці.

Готуємо начинку: миємо, чистимо, ріжемо дрібно цибулю і гриби.

Куряче філе ріжемо на дрібні шматочки або пропускаємо через м'ясорубку, змішуємо з цибулею, обсмажуємо на сковороді до напівготовності.

Додаємо гриби, обсмажуємо до готовності.

Даємо охолонути, солимо.

Сир тремо на середній тертці, зелень дрібно ріжемо, перемішуємо з постигла куркою і грибами.

Начинка готова!

Загортаємо в млинці.

Для того, щоб млинці просочилися ароматом начинки, вкладаємо їх у жароміцний посуд і даємо "умліти" 10 хв у духовці.

Для гарної сервіровки, щойно приготовану начинку викладаємо смужкою від середини млинця в сторону і загортаємо залишаючи один край млинця неподвернутим.

Пов'язуємо кілька таких млинців листочком цибулі-порею.

Смачного!

15 хв
молоко
0.800 л.
борошно
5 ст.л. гр
цукор
2 ч.л. гр
яйця
2 шт
сіль
2.5 - 5 г
філе куряче
0.5 гр
печериці
0.5 гр
сир
300 гр
цибуля
1 шт
зелень
Олія соняшникова рафінована дезодорована
4 ст.л.

Долучайтеся до нас в Instagram