Змішуємо компоненти для тіста, випікаємо тонкі млинці.
Готуємо начинку: миємо, чистимо, ріжемо дрібно цибулю і гриби.
Куряче філе ріжемо на дрібні шматочки або пропускаємо через м'ясорубку, змішуємо з цибулею, обсмажуємо на сковороді до напівготовності.
Додаємо гриби, обсмажуємо до готовності.
Даємо охолонути, солимо.
Сир тремо на середній тертці, зелень дрібно ріжемо, перемішуємо з постигла куркою і грибами.
Начинка готова!
Загортаємо в млинці.
Для того, щоб млинці просочилися ароматом начинки, вкладаємо їх у жароміцний посуд і даємо "умліти" 10 хв у духовці.
Для гарної сервіровки, щойно приготовану начинку викладаємо смужкою від середини млинця в сторону і загортаємо залишаючи один край млинця неподвернутим.
Пов'язуємо кілька таких млинців листочком цибулі-порею.
Смачного!
- молоко
- 0.800 л.
- борошно
- 5 ст.л. гр
- цукор
- 2 ч.л. гр
- яйця
- 2 шт
- сіль
- 2.5 - 5 г
- філе куряче
- 0.5 гр
- печериці
- 0.5 гр
- сир
- 300 гр
- цибуля
- 1 шт
- зелень