Збийте два яйця в глибокій тарілці, посоліть, поперчіть.
Відбите куряче філе, занурьте спочатку в яйця, потім у панірувальних сухарях - обсмажте по 3хв. з кожного боку на рафінованій соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки, викладіть на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайву олію.
Після цього перекладіть в глибоке жаростійка блюдо.
На сковороді обсмажте часник, додайте томатну пасту і базилік, протушкуйте, додайте вершкове масло.
Частиною готового томатного соусу полийте грудки, посипте натертим твердим сиром, загорніть фольгою, відправте в розігріту духовку на 15 хвилин.
Тим часом зваріть спагетті, відправте їх в сковороду з соусом, перемішайте.
На тарілку викладаємо спагетті, зверху курячу грудку, прикрашаємо зеленню.
Смачного!
- філе куряче
- 500 гр
- спагеті
- 200 гр
- твердий сир
- 200 гр
- томатна паста
- 500 гр
- вершкове масло
- 40 г
- рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
- л
- панірувальні сухарі
- 200-250 гр
- яйця
- 2 шт
- зубчик часнику
- 2 шт
- базилік
- 5 гр
- сіль
- г
- чорний перець мелений
- фольга