Солянка м`ясна з капустою

Перші страви

Зварити м`ясний бульйон.

На 2 л.бульйону прибавити 0,5л. розсолу, який перед цим треба прокип`ятити, знімаючи піну.

Довести до кипіння.

М`ясо дрібно порізать, прибавити інші м`ясні продукти: ковбасу, шинку, курку.

Свіжі помідори й капусту, солені огірки й гриби, зелень, цибулю порізать, залити сметаною, додати перець й залити киплячим бульйоном.

Підігрівати на слабкому вогні 15 хвилин, щоб не закипів.

 

Смачного!

м'ясо з кісткою
500 гр
розсол з огірків
0,5 л
м'ясні продукти
200 гр
помідори
3 шт
капуста
солоні огірки
3 шт
солоні гриби
100 гр
зелень
сметана
200 гр
духмяний перець

Долучайтеся до нас в Instagram