Зварити м`ясний бульйон.
На 2 л.бульйону прибавити 0,5л. розсолу, який перед цим треба прокип`ятити, знімаючи піну.
Довести до кипіння.
М`ясо дрібно порізать, прибавити інші м`ясні продукти: ковбасу, шинку, курку.
Свіжі помідори й капусту, солені огірки й гриби, зелень, цибулю порізать, залити сметаною, додати перець й залити киплячим бульйоном.
Підігрівати на слабкому вогні 15 хвилин, щоб не закипів.
Смачного!
- м'ясо з кісткою
- 500 гр
- розсіл з огірків
- 0,5 л
- м'ясні продукти
- 200 гр
- помідори
- 3 шт
- капуста
- солоні огірки
- 3 шт
- солоні гриби
- 100 гр
- зелень
- сметана
- 200 гр
- духмяний перець