Яйця зварити вкруту, очистити, відокремити білки від жовтків.
Плавлені сирки та вершкове масло покласти в морозилку для того щоб вони затверділи.
Натераємо на терці до обраної посуди за наступною чергою: яєчні білки, крабові палички, вершкове масло, плавлені сирки та жовтки.
На кожен шар (за винятком вершкового масла) зверху через тоненький отвір упаковки майонезу робимо сіточку з полосочок майонезу.
Шари можна повторити таким же чином вдруге.
Зверху салат можна прикрасити сердечками з вареної моркви або просто натертими жовтками.
Салат дуже ніжний на смак!
Смачного!
- яйця
- 4 шт
- вершкове масло
- 100 г
- крабові палички
- 5-7 шт
- майонез
- плавлений сирок
- 2 шт