Пісні дріжджові оладки з яблуками

Десерти

У теплій воді розчиняємо дріжджі, додаємо цукор, трохи просіяного борошна, залишаємо в теплому місці на 10 хвилин (поверхня повинна покритися піною), після цього перемішуємо, додаємо решту просіяне борошно,сіль, ванілін.

Отримане тісто консистенції густої сметани залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.

Якщо дріжджі свіжі тісто дуже швидко підійде. очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими пластинками яблука , додаємо в тісто , добре перемішуємо - даємо останній раз підійти (5 хвилин) - тісто готове.

Смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін.

Подаємо теплими з медом або яблучним сиропом.

Можна попередньо притомити в духовці (або мікрохвильовці) нарізані часточками яблука, присипавши їх цукром і викласти їх на оладки.

 

Смачного!

вода тепла
500 мл
борошно
450 - 550 гр
дріжджі сухі
10 г
цукор
200-250 гр
сіль
10-15 г
ванілін
олія соняшникова для смаження ТМ "Королівський смак"

Долучайтеся до нас в Instagram