Салат з кальмара

Салати

Очищений кальмар порціями класти в киплячу воду, щоб кипіння майже не припинялося.

Через 3-4 хвилини вийняти шумівкою і покласти для повільного остигання в каструлю під кришку.

Пасерувати нарізану кільцями цибулю і соломкою моркву.

Остиглий кальмар нарізати тонкою соломкою, посолити і змішати з морквою і цибулею.

Додати сік лимона або 2 ч.л. оцтової кислоти.

Можна додати мелений перець, зелень кропу, коріандр і кунжутне насіння.

Витримати під гнітом 12 годин.

 

Смачного!

кальмар
1 кг
цибуля
3 шт
морква
2 шт
коріандр
кунжутне насіння
кріп
лимон
соняшникова олія

Долучайтеся до нас в Instagram