З борошна, солі, цукру, 1 ст.л. соняшникової олії, дріжджів і теплої води приготуйте тісто, залиште підходити на 1 - 1,5 години в теплому місці.
Наріжте цибулю, пропассируйте на сковороді з додаванням 2 ст.л. рафінованої соняшникової олії. Після того, як тісто підійшло, його потрібно добре вимісити і розділити на 2 частини.
Кожну частину розкачати досить тонко до отримання овалу , расопложіть овали " зверху -вниз ", пысля цього треба викласти в середину кожного овалу начинку: нарізану шинку, сир, підсмажену цибулю.
Краї тіста надріжте для утворення смужок, які, починаючи зверху вниз " заплетіть " в косу над начинкою.
Змастіть отримані "косички " розмішаним з невеликою кількістю води жовтком.
Присипте орегано і базиліком. Випікайте в духовці 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Краще смакує у теплому вигляді.
Смачного!
- борошно
- 600-800 гр
- вода
- 300-400 л.
- дріжджі сухі
- 1,5 г
- сіль
- 1,5 г
- цукор
- 20-40 гр
- жовтки курячі
- 1 шт
- цибуля
- 1 шт
- сир
- 150-200 гр
- шинка
- 200
- базилік
- гр
- орегано