Свіжий буряк порізати шматочками, додати молоко, борошно, яйця, цукор, вершкове масло, горілку, сіль і збити все в блендері до однорідної маси (можна взяти свіжовичавлений буряковий сік, в цьому випадку блендер не знадобитися, готуємо тісто для млинців як звичайно).
Випікаємо на розігрітій сковорідці.
Готові млинці укладаємо красиво на тарілку, поливаємо зверху клиновим сиропом, медом або будь-яким солодким варенням.
Присипаємо подрібненими горіхами.
Дуже смачний варіант: "притомити" банани в мікрохвильовій печі (або духовці) з невеликою кількістю коньяку та шоколаду - все це викласти на млинці.
Смачного!
- молоко
- 0.5 л.
- борошно
- 250 гр
- яйця
- 3 шт
- цукор
- 20-25 гр
- вершкове масло
- 60 г
- сіль
- г
- буряк
- 1 шт
- горілка
- 4 ст.л.