"Рожеві" млинці з горіхами і конфітюром

Десерти

Свіжий буряк порізати шматочками,  додати молоко, борошно, яйця, цукор, вершкове масло, горілку, сіль і збити все в блендері до однорідної маси (можна взяти свіжовичавлений буряковий сік, в цьому випадку блендер не знадобитися, готуємо тісто для млинців як звичайно).

Випікаємо на розігрітій сковорідці.

Готові млинці укладаємо красиво на тарілку, поливаємо зверху клиновим сиропом, медом або будь-яким солодким варенням.

Присипаємо подрібненими горіхами.

Дуже смачний варіант: "притомити" банани в мікрохвильовій печі (або духовці) з невеликою кількістю коньяку та шоколаду - все це викласти на млинці.

 

Смачного!

молоко
0.5 л.
борошно
250 гр
яйця
3 шт
цукор
20-25 гр
вершкове масло
60 г
сіль
г
буряк
1 шт
горілка
4 ст.л.

Долучайтеся до нас в Instagram