![](/upload/recipe/1440_580_1588786027-800[450.jpg)
![](/upload/recipe/640_320_1588786450-recept_fondan.jpg)
Розтопити шоколад і вершкове масло на водяній бані, перемішуючи дерев`яною ложкою.
Окремо збити яйця з цукром і додати розтоплений шоколад, муку і обережно перемішать.
Змастити формочки вершковим маслом і притрусити їх мукою або какао.
Розлити отриману масу в формочки.
Поставити формочки в разігріту до 210С духовку і випікать 7 хвилин.
Потім слід трохи остудити і обережно опрокинути на тарілку.
Подавати проткнувши ложечкою, щоб шоколадний крем витікав на тарілку.
Смачного!
- чорний шоколад (мінімум 60% какао)
- 80 г
- вершкове масло
- 50 г
- яйця
- 2 шт
- цукор
- 40 гр
- борошно
- 30 гр
Інші рецепти
![](https://kingsmak.com.ua/assets/img/recipes_image-background.jpg)