Шоколадний фондан

Десерти

Розтопити шоколад і вершкове масло на водяній бані, перемішуючи дерев`яною ложкою.

Окремо збити яйця з цукром і додати розтоплений шоколад, муку і обережно перемішать.

Змастити формочки вершковим маслом і притрусити їх мукою або какао.

Розлити отриману масу в формочки.

Поставити формочки в разігріту до 210С духовку і випікать 7 хвилин.

Потім слід трохи остудити і обережно опрокинути на тарілку. 

Подавати проткнувши ложечкою, щоб шоколадний крем витікав на тарілку.

 

Смачного!

чорний шоколад (мінімум 60% какао)
80 г
вершкове масло
50 г
яйця
2 шт
цукор
40 гр
борошно
30 гр

Долучайтеся до нас в Instagram