Чіабатта з шинкою і сиром

Випічка

З борошна, солі, цукру, 1 ст.л. соняшникової олії, дріжджів і теплої води приготуйте тісто, залиште підходити на 1 - 1,5 години в теплому місці.

Наріжте цибулю, пропассируйте на сковороді з додаванням 2 ст.л. рафінованої соняшникової олії. Після того, як тісто підійшло, його потрібно добре вимісити і розділити на 2 частини.

Кожну частину розкачати досить тонко до отримання овалу , расопложіть овали " зверху -вниз ", пысля цього треба викласти в середину кожного овалу начинку: нарізану шинку, сир, підсмажену цибулю.

Краї тіста надріжте для утворення смужок, які, починаючи зверху вниз " заплетіть " в косу над начинкою.

Змастіть отримані "косички " розмішаним з невеликою кількістю води жовтком.

Присипте орегано і базиліком. Випікайте в духовці 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Краще смакує у теплому вигляді.

 

Смачного!

борошно
600-800 гр
вода
300-400 л.
дріжджі сухі
1,5 г
сіль
1,5 г
цукор
20-40 гр
жовтки курячі
1 шт
цибуля
1 шт
сир
150-200 гр
шинка
200
базилік
гр
орегано
Олія соняшникова рафінована дезодорована
3 ст.л.

Долучайтеся до нас в Instagram