Кресс-салат нарізать невеличкими шматочками, окропити холодною водою та просушити.
Вершки змішать з лимонным соком (можна замінити легким майонезом), додати гірчицю, сіль, перець та цукор.
Додати кресс-салат.
Тонкі шматочки лосося змастити отриманою сумішшю, завернути в рулетики, викласти на тарілку, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник
Перед подачею викласти рулетики на листя салату.
Подавати с хрустящими тостами.
Смачного!
15 хв
- кресс-салат
- 1 пучок
- вершки
- 150 г
- лимонний сік
- 1 ч.л.
- гірчиця
- 1 ч.л.
- сіль
- 5 г
- білий мелений перець
- цукор
- 20 гр
- копчений лосось
- 150 г
- листочки салату