

Борошно змішати з вершковим маслом і 3 ст. ложками сметани, все розмішати, отриману масу обкатати в борошні і замісити в руках.
Розігріти сковороду і змастити її олією.
Тісто розрівняти по дну сковорідки і поставити на 30 хвилин у холодильник.
Збити 2 яйця з 3 ложками сметани, посолити, поперчити.
Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на рафінованій олії, охолодити, викласти на тісто, залити яйцем зі сметаною, натерти зверху сир.
Випікати 30 хвилин.
Подавати в гарячому вигляді на тарілках.
Смачного!
- вершкове масло
- 60 г
- сметана
- 300 гр
- цибуля
- 4-6 шт
- борошно
- 200-250 гр
- яйця
- 2 шт
- сир
- 100 гр
- сіль
- г
- духмяний перець
- рафінована соняшникова олія
- л
Інші рецепти
