Французький цибульний пиріг

Випічка

Борошно змішати з вершковим маслом і 3 ст. ложками сметани, все розмішати, отриману масу обкатати в борошні і замісити в руках.

Розігріти сковороду і змастити її олією.

Тісто розрівняти по дну сковорідки і поставити на 30 хвилин у холодильник.

Збити 2 яйця з 3 ложками сметани, посолити, поперчити.

Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на рафінованій олії, охолодити, викласти на тісто, залити яйцем зі сметаною, натерти зверху сир.

Випікати 30 хвилин.

Подавати в гарячому вигляді на тарілках.

Смачного! 

вершкове масло
60 г
сметана
300 гр
цибуля
4-6 шт
борошно
200-250 гр
яйця
2 шт
сир
100 гр
сіль
г
духмяний перець
рафінована соняшникова олія
л

Долучайтеся до нас в Instagram