Перший млинець намазати творожним сиром і покласти кілька листочків салату.
Зверху покласти ще один млинець, намазаний сиром, і шматочки тонко нарізаної форелі.
Накрити ще одним млинцем, намащеним сиром.
Потім ще одним млинцем, намазаним сиром і з салатом.
А останній шар буде з сиром та фореллю. Накрити все млинцем, намазаним сиром з нижньої сторони.
Млинцевий тортик розрізать навпіл. Одну половину намазати сиром і покласти зверху другу половину.
Шпажками проштрикувати помідори черрі, а потім їх вштрикувати в тортик таким чином щоб після розрізання мі отримали помірні квадратні канапки.
Смачного!
30 хв
- млинці (не солодкі)
- форель слабосолена
- 250 г
- сир творожний
- 250 г
- помідори черрі
- листочки салату