Курку помити, натерти сіллю і перцем.
Піджарити на олії в глубокому сотейнику з усіх боків.
Залити вином, тушити 1-1,5 часа під закритою кришкою, іноді перевертаючі.
Окремо піджарити гриби.
Додати їх до курки у самому кінці приготування.
Курку вийняти з бульйону та приготувати соус: муку обжарити з вершковим маслом, розвести отриманим бульйоном, додати яєчний жовток і сметану.
Подати курку на блюді, соус окремо у соусниці.
Приятного аппетита!
- курка
- 1.5 кг
- жовтки курячі
- 1 шт
- сметана
- 100 гр
- борошно
- 100 гр
- гриби
- 200 гр
- рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
- л
- сіль
- г
- чорний перець мелений
- сухе біле вино
- 500 мл