Курка в вині

Другі страви

Курку помити, натерти сіллю і перцем.

Піджарити на олії в глубокому сотейнику з усіх боків.

Залити вином, тушити 1-1,5 часа під закритою кришкою, іноді перевертаючі.

Окремо піджарити гриби.

Додати їх до курки у самому кінці приготування.

Курку вийняти з бульйону та приготувати соус: муку обжарити з вершковим маслом, розвести отриманим бульйоном, додати яєчний жовток і сметану.

Подати курку на блюді, соус окремо у соусниці.

 

Приятного аппетита!

курка
1.5 кг
жовтки курячі
1 шт
сметана
100 гр
борошно
100 гр
гриби
200 гр
рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
л
сіль
г
чорний перець мелений
сухе біле вино
500 мл

Долучайтеся до нас в Instagram