Зварити курку, мало не доваривши її, в кінці посолити.
М'ясо порубати на невеликі шматочки.
Цибулю нарізаємо дрібно і пасеруємо в сотейнику, приправляємо перцем, додаємо курку.
Заливаємо курячим бульйоном, щоб він тільки закривав м'ясо.
Гасити до м'якості м'яса на тихому вогні, доливаємо бульйон, додаємо сметану, перемішуємо, знімаємо з вогню.
Для галушок замісити тісто з жовтка, борошна, води і солі.
Воно повинно бути як сметана.
Чайною ложкою кладемо тісто в киплячу підсолену воду.
Після спливання варити 4 хвилини.
У тарілку покласти кілька галушок і залити бульйоном з куркою.
Прикрасити зеленню.
Смачного!
- курка
- цибуля
- 1 шт
- сметана
- 150 гр
- жовтки курячі
- 1 шт
- борошно
- 200 - 250 гр
- чорний перець мелений
- сіль
- г
- соняшникова олія