М'ясо відбиваємо (злегка, щоб збереглася форма медальйона), обертаємо по контуру смужкою бекону, фіксуємо (зубочисткою), солимо, перчимо.
На добре розігріту пательню з рафінованою олією викладаємо яловичину, добре придавлюємо, смажимо 2-3 хвилини (залежно від переваги в ступені прожарювання ) з кожного боку і злегка з боків.
Після цього додаємо в сковороду вершкове масло і роздавлений часник.
Після того як масло розтануло, поливаємо м'ясо і додаємо порізану півкільцями цибулю.
По мірі обсмажування цибулі (близько пари хвилин) поливаємо м'ясо соусом. Збризгуємо медальйони коньяком, підпалюємо.
Після того, як алкоголь прогорить, перекладаємо м'ясо на гриль.
У залишившийся на пательні соус додаємо червоне вино і вершки. "Уварюємо" трохи до загустіння.
Викладаємо м'ясо на тарілку, поливаємо соусом, завершуємо презентацію.
Смачного!
- яловичий медальйон
- 2 шт
- бекон
- 2 смужок
- цибуля
- 1 шт
- зубчик часнику
- 1 шт
- рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
- л
- вершкове масло
- 20 г
- чорний перець мелений
- сіль
- г
- червоне вино
- 50 гр
- вершки
- 20 г
- коньяк
- 1 ч.л.