Медальйон з яловичини під винним соусом

Другі страви

М'ясо відбиваємо (злегка, щоб збереглася форма медальйона), обертаємо по контуру смужкою бекону, фіксуємо (зубочисткою), солимо, перчимо.

На добре розігріту пательню з рафінованою олією викладаємо яловичину, добре придавлюємо, смажимо 2-3 хвилини (залежно від переваги в ступені прожарювання ) з кожного боку і злегка з боків.

Після цього додаємо в сковороду вершкове масло і роздавлений часник.

Після того як масло розтануло, поливаємо м'ясо і додаємо порізану півкільцями цибулю.

По мірі обсмажування цибулі (близько пари хвилин) поливаємо м'ясо соусом. Збризгуємо медальйони коньяком, підпалюємо.

Після того, як алкоголь прогорить, перекладаємо м'ясо на гриль.

У залишившийся на пательні соус додаємо червоне вино і вершки. "Уварюємо" трохи до загустіння.

Викладаємо м'ясо на тарілку, поливаємо соусом, завершуємо презентацію. 

 

Смачного!

яловичий медальйон
2 шт
бекон
2 смужок
цибуля
1 шт
зубчик часнику
1 шт
рафінована соняшникова олія
л
вершкове масло
20 г
чорний перець мелений
сіль
г
червоне вино
50 гр
вершки
20 г
коньяк
1 ч.л.

Долучайтеся до нас в Instagram