Овочевий суп з селерою, спаржевої квасолею і солоним огірком

Перші страви

Квасолю нарізаємо невеликими шматочками, варимо 1-2 хв - виймаємо.

Брусочками ріжемо моркву, цибулю і перець, злегка обсмажуємо на соняшниковій олії, додаємо квасолю, тушкуємо пару хвилин.

У каструлю наливаємо 1 л. води, після того, як закипить - опускаємо нарізану кубиками картоплю, лавровий лист, варимо до напівготовності.

Додаємо овочі зі сковорідки, порізану кільцями селеру та огірки (кубиками).

Варимо на повільному вогні 15 хв, додаємо сіль і перець. 

 

Смачного!

картопля
2 шт
перець болгарський
1 шт
морква
1 шт
цибуля
1 шт
стебло селери
1 шт
огірок маринований
2 шт
стручкова квасоля
400 гр
соняшникова олія
сіль
г
лавровий лист
чорний перець мелений

Долучайтеся до нас в Instagram