Квасолю нарізаємо невеликими шматочками, варимо 1-2 хв - виймаємо.
Брусочками ріжемо моркву, цибулю і перець, злегка обсмажуємо на соняшниковій олії, додаємо квасолю, тушкуємо пару хвилин.
У каструлю наливаємо 1 л. води, після того, як закипить - опускаємо нарізану кубиками картоплю, лавровий лист, варимо до напівготовності.
Додаємо овочі зі сковорідки, порізану кільцями селеру та огірки (кубиками).
Варимо на повільному вогні 15 хв, додаємо сіль і перець.
Смачного!
- картопля
- 2 шт
- перець болгарський
- 1 шт
- морква
- 1 шт
- цибуля
- 1 шт
- стебло селери
- 1 шт
- огірок маринований
- 2 шт
- стручкова квасоля
- 400 гр
- соняшникова олія
- сіль
- г
- лавровий лист
- чорний перець мелений