

З молока, солі і манки зварити рідку кашу, додати 50 гр. вершкового масла, 1/4 склянки цукру, остудити до теплого стану.
Додати дріжджі і поставити в тепле місце бродити на 5-7 хвилиню.
Додати 200г. борошна, перемішати, залишити підходити на 20 хвилин.
Потім додати 1 яйце, 1/4 склянки цукру, 1 ст.ложка соняшникової олії, 350г. борошна.
Замісити тісто, поставити підходити на 30-40 хвилин.
Після цього додаємо ванілін і родзинки, добре вимішуємо тісто, розкладаємо по формах.
Оставляємо підходити.
Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Це дріжджове тісто чудово підходить для приготування здобних солодких пиріжків і рогаликів.
Смачного!
- молоко
- 0,25 л.
- сіль
- г
- манка
- 2/3 ст.л.
- вершкове масло
- 50 г
- цукор
- 125 гр
- дріжджі
- 30 гр
- борошно
- 550 гр
- яйця
- 1 шт
- соняшникова олія
- 1 ст.л.
- ванілін
- родзинки
Інші рецепти
