Паски на Великдень

Випічка

З молока, солі і манки зварити рідку кашу, додати 50 гр. вершкового масла, 1/4 склянки цукру, остудити до теплого стану.

Додати дріжджі і поставити в тепле місце бродити на 5-7 хвилиню.

Додати 200г. борошна, перемішати, залишити підходити на 20 хвилин.

Потім додати 1 яйце, 1/4 склянки цукру, 1 ст.ложка соняшникової олії, 350г. борошна.

Замісити тісто, поставити підходити на 30-40 хвилин.

Після цього додаємо ванілін і родзинки, добре вимішуємо тісто, розкладаємо по формах.

Оставляємо підходити.

Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Це дріжджове тісто чудово підходить для приготування здобних солодких пиріжків і рогаликів. 

 

Смачного!

молоко
0,25 л.
сіль
г
манка
2/3 ст.л.
вершкове масло
50 г
цукор
125 гр
дріжджі
30 гр
борошно
550 гр
яйця
1 шт
соняшникова олія
1 ст.л.
ванілін
родзинки

Долучайтеся до нас в Instagram