Капусту миємо , розбираємо, ріжемо як на салат.
Свіжі гриби миємо, чистимо, ріжемо на 2-4 частини.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Обсмажуємо на сильному вогні гриби до готовності.
На великій сковороді з кришкою тушкуємо капусту.
Окремо підсмажуємо в маслі цибулю.
Додаємо в капусту гриби і цибулю, солимо за смаком, додаємо мускатний горіх, каррі, перемішуємо.
Прикрашаємо зеленню.
Поживна пісна страва готова!
Смачного!
- пекінська капуста
- 2 шт
- гриби свіжі або заморожені (маслюки, печериці, лисички)
- 400 гр
- рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
- л
- цибуля
- 2 шт
- прянощі (каррі, мускатний горіх)
- зелень