Пекінська капуста з грибами

Другі страви

Капусту миємо , розбираємо, ріжемо як на салат.

Свіжі гриби миємо, чистимо, ріжемо на 2-4 частини.

Цибулю ріжемо півкільцями.

Обсмажуємо на сильному вогні гриби до готовності.

На великій сковороді з кришкою тушкуємо капусту.

Окремо підсмажуємо в маслі цибулю.

Додаємо в капусту гриби і цибулю, солимо за смаком, додаємо мускатний горіх, каррі, перемішуємо.

Прикрашаємо зеленню.

Поживна пісна страва готова!

 

Смачного!

пекінська капуста
2 шт
гриби свіжі або заморожені (маслюки, печериці, лисички)
400 гр
рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
л
цибуля
2 шт
прянощі (каррі, мускатний горіх)
зелень

Долучайтеся до нас в Instagram