Капусту порізати, відварити до напівготовності, пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері з невеликою кіл-тю води.
Додати манку, перемішати, перекласти в жароміцний посуд, поставити в духовку (або мікрохвильовку) на 10 хвилин - до тих пір, поки манка і капуста не приготуються повністю, утворюючи пластичну масу.
Додати сіль і прянощі (кмин, орегано), перемішати.
Дати охолонути. З готової маси сформувати котлети, обкатати в панірувальних сухарях, обсмажити до золотистої скоринки.
Прикрасити петрушкою (зеленим горошком, оливками ....), подавати в теплому вигляді!
Смачного!
- білокачанна капуста (можна взяти цвітну, брокколі)
- манна крупа
- 100 - 150 гр
- рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
- л
- кмин
- орегано
- сіль
- г
- панірувальні сухарі
- гр