Пісні котлети з капусти

Другі страви

Капусту порізати, відварити до напівготовності, пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері з невеликою кіл-тю води.

Додати манку, перемішати, перекласти в жароміцний посуд, поставити в духовку (або мікрохвильовку) на 10 хвилин - до тих пір, поки манка і капуста не приготуються повністю, утворюючи пластичну масу.

Додати сіль і прянощі (кмин, орегано), перемішати.

Дати охолонути. З готової маси сформувати котлети, обкатати в панірувальних сухарях, обсмажити до золотистої скоринки.

Прикрасити петрушкою (зеленим горошком, оливками ....), подавати в теплому вигляді!

 

Смачного!

білокачанна капуста (можна взяти цвітну, брокколі)
манна крупа
100 - 150 гр
рафінована соняшникова олія ТМ "Королівський смак"
л
кмин
орегано
сіль
г
панірувальні сухарі
гр

Долучайтеся до нас в Instagram