Поживний салат в піст з грибами і насіннячками
Листя салату миємо, сушимо, рвемо (салат Корн залишаємо цілим).
Гриби чистимо, ріжемо на тонкі пластинки, обсмажуємо (до готовності на повільному вогні).
Цибулю ріжемо кільцями, обсмажуємо до прозорості.
Насіння (горішки) злегка обсмажуємо на сковороді.
Акуратно перемішуємо всі складові, солимо за смаком, при бажанні злегка скроплюємо лимонним соком.
Поживний пісний салат готовий!
Смачного!
- листя салату (смачніше з салатом Корн)
- 3 жменя
- печериці
- 30 гр
- цибуля
- 1 шт
- насіння або кедровий горіх
- 50 гр
- соняшникова олія
- сіль
- г
- сік лимону
- 5 мл