Солонина з ляща (секундай)

Закуски

Свіжу рибу почистити , звільнити від нутрощів, добре промити, порізати впоперек хребта на шматочки товщиною 1,5 -2см, помістити в емальований або скляний посуд, засипати 3ст. солі, добре перемішати.

Після цього добре ущільнити і поставити в холодильник на 12 годин.

Після добре промити, спробувати на смак - якщо солі в рибі занадто багато - вимочити в холодній воді до 2 годин, промиваючи кожні пів години.

Після того як риба на смак стане приємно солоною, всю воду злити, влити 1л. 9 % оцту і поставити в холодильник на 12 годин ( за цей час 2-3 рази перемішати ).

Потім злити оцет, промити в холодній воді.

Додати запашний і чорний мелений перець, порізану кільцями цибулю, соняшникову олію ТМ "Королівський смак".

Смачного!

лящ свіжий
3 кг
сіль
1000 г
цибуля
1 шт
чорний перець мелений
духмяний перець
лавровий лист
оцет 9%
1 л

Долучайтеся до нас в Instagram