Спагеті "Карбонара"

Другі страви

У киплячу воду кидаємо спагетті, варимо до стану "аль денте» (не доварювали 1 хвилину).

Поки вариться спагетті готуємо соус: бекон ріжемо дрібними шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею на вершковому маслі, додаємо часник, знімаємо з вогню.

Окремо збиваємо вершки з жовтками і натертим сиром, додаємо сіль і перець за смаком.

У глибоку тарілку викладаємо спагетті, додаємо обсмажений бекон, приготований соус, перемішуємо.

Подаємо гарячим попередньо оформивши композицію зеленню і натертим пармезаном.

спагетті
300 гр
вершки
200 мл
сир пармезан
60 гр
бекон
50 гр
жовтки курячі
4 шт
вершкове масло
20 г
цибуля
1 шт
зубчик часнику
2 шт
сіль
г
чорний перець мелений

Долучайтеся до нас в Instagram