У киплячу воду кидаємо спагетті, варимо до стану "аль денте» (не доварювали 1 хвилину).
Поки вариться спагетті готуємо соус: бекон ріжемо дрібними шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею на вершковому маслі, додаємо часник, знімаємо з вогню.
Окремо збиваємо вершки з жовтками і натертим сиром, додаємо сіль і перець за смаком.
У глибоку тарілку викладаємо спагетті, додаємо обсмажений бекон, приготований соус, перемішуємо.
Подаємо гарячим попередньо оформивши композицію зеленню і натертим пармезаном.
- спагеті
- 300 гр
- вершки
- 200 мл
- сир пармезан
- 60 гр
- бекон
- 50 гр
- жовтки курячі
- 4 шт
- вершкове масло
- 20 г
- цибуля
- 1 шт
- зубчик часнику
- 2 шт
- сіль
- г
- чорний перець мелений