Овочі почистити, цибулю дрібно нарізать, моркову натерти на терці.
Обжарити цибулю, додати моркву, протушити.
Кабачки й картоплю порізать кубиками, додати до моркви з луком, залити двома стаканами окропу, протушити 15 хв. на слабкому вогні.
Суп трохи охолодити, перетворити на пюре за допомогою блендера.
Перелити в каструлю, посолити, поперчити, довести до кипіння.
Розлити суп по тарілках, додати грінки й зелень, зверху притрусити натертим твердим сиром.
Смачного!
- кабачок
- 1 шт
- морква
- 1 шт
- цибуля
- 2 шт
- картопля
- 2 шт
- грінки
- соняшникова олія
- сир
- 100 гр
- сіль
- г
- чорний перець мелений
- приправи
- зелень