Суп-пюре з кабачків

Перші страви

Овочі почистити, цибулю дрібно нарізать, моркову натерти на терці.

Обжарити цибулю, додати моркву, протушити.

Кабачки й картоплю порізать кубиками, додати до моркви з луком, залити двома стаканами окропу, протушити 15 хв. на слабкому вогні.

Суп трохи охолодити, перетворити на пюре за допомогою блендера.

Перелити в каструлю, посолити, поперчити, довести до кипіння.

Розлити суп по тарілках, додати грінки й зелень, зверху притрусити натертим твердим сиром.

 

Смачного!

кабачок
1 шт
морква
1 шт
цибуля
2 шт
картопля
2 шт
грінки
соняшникова олія
сир
100 гр
сіль
г
чорний перець мелений
приправи
зелень

Долучайтеся до нас в Instagram