М'ясо нарізати брусками і обсмажити до готовності на соняшниковій олії, трохи посолити.
Капусту і перець порізати тонкими смужками, додати до м'яса, протушкувати під кришкою 5 хв, додати цибулю (нарізану соломкою) і дрібно нарізаний імбир.
Тушкуємо 2-3 хвилини.
Додаємо подрібнений часник, тонко нарізаний порей і кунжутне масло.
Смачного!
- свинина ("ошийок")
- 200 гр
- корейська капуста
- 200 гр
- гострий зелений перець
- 2 стручки
- цибуля
- 1 шт
- маринований імбир
- 1 ст.л.
- зубчик часнику
- 4 шт
- кунжутне масло
- 1 ч.л.
- цибуля зелена
- олія соняшникова для смаження ТМ "Королівський смак"