Свинина по-корейськи

Другі страви

М'ясо нарізати брусками і обсмажити до готовності на соняшниковій олії, трохи посолити.

Капусту і перець порізати тонкими смужками, додати до м'яса, протушкувати під кришкою 5 хв, додати цибулю (нарізану соломкою) і дрібно нарізаний імбир.

Тушкуємо 2-3 хвилини.

Додаємо подрібнений часник, тонко нарізаний порей і кунжутне масло.

 

Смачного!

свинина ("ошийок")
200 гр
корейська капуста
200 гр
гострий зелений перець
2 стручки
цибуля
1 шт
маринований імбир
1 ст.л.
зубчик часнику
4 шт
кунжутне масло
1 ч.л.
цибуля зелена
олія соняшникова для смаження

Долучайтеся до нас в Instagram