Яйця зварити вкруту, остудити і вийняти жовтки.
Горіхи злегка обжарити на сковороді і дрібно нарізать.
Масло порізать на шматки і залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
Сік лимону, печінку трески розтерти з жовтками.
Додати горіхи і вершкове масло, добре перемішать.
Скатати невеличкі шарики з цієї маси.
Крабові палички і сир натерти на середній терці.
Половину шариків обваляти в натертому сирі, решту – в крабових паличках.
Білки дрібно порізать, помідори нарізать кружечками.
На блюдо викласти листя салату, покласти на них кружечки помідорів.
Покласти на кружечки помідорів білки та шарики.
Закуска «Оригінальні шарики» з помідорами готова.
Приятного аппетита!
- печінка тріски
- 1 банка
- яйця
- 4 шт
- ядра волоських горіхів
- 100 шт
- твердий сир
- 50 гр
- крабові палички
- 3 шт
- помідори
- 2-3 шт
- сік лимону
- 20-30 мл
- листочки салату
- 7 штук
- сіль
- г
- чорний перець мелений
- масло вершкове
- 50 гр