Приготувати 3 начинки:
- зварити, порізать дрібно яйця, змішать з майонезом;
- пошматать м`ясо окорочка на пір`я;
- піджарити гриби з цибулею, посолити, поперчити.
На лист розкатать 1/3 тіста у вигляді круга діаметром трохи більше млинця.
Викладаємо по половині начінки перекладаючи її млинцями в такій послідовності: гриби, курка, яйця.
Слої повторити.
Від залишку тіста відділити частину для прикрашання.
Залишок розкатати, зробити отвір посередині, накрити ним пиріг, защіпити краї знизу.
Змастити поверхню жовтком.
Зробити прикраси у вигляді листків та квітів.
Пекти 30 хвилин при температурі 200 градусов.
Подавати у теплому або охолодженому вигляді.
Смачного!
- листкове тісто
- 300 гр
- яйця
- 5-6 шт
- чверть куряча
- 1 шт
- майонез
- гриби
- 500 гр
- цибуля
- шт
- сіль
- г
- чорний перець мелений
- млинці (не солодкі)
- 5-6