Смачнi рецепти

Млинці з куркою, грибами і сиром

Інгредієнти

молоко 800 мл., борошно 5 ст. л .., соняшникова олія 4 ст. л., цукор 2 ч.л., 2 яйця, щіпка солі. (начинка: філе кур. 0,5 кг, печериці 0,5 кг, сир 300 г., цибуля 1 шт., зелень)


Приготування:

Змішуємо компоненти для тіста, випікаємо тонкі млинці. Готуємо начинку: миємо, чистимо, ріжемо дрібно цибулю і гриби. Куряче філе ріжемо на дрібні шматочки або пропускаємо через м'ясорубку, змішуємо з цибулею, обсмажуємо на сковороді до напівготовності. Додаємо гриби, обсмажуємо до готовності. Даємо охолонути, солимо. Сир тремо на середній тертці, зелень дрібно ріжемо, перемішуємо з постигла куркою і грибами. Начинка готова! Загортаємо в млинці. Для того, щоб млинці просочилися ароматом начинки, вкладаємо їх у жароміцний посуд і даємо "умліти" 10 хв у духовці. Для гарної сервіровки, щойно приготовану начинку викладаємо смужкою від середини млинця в сторону і загортаємо залишаючи один край млинця неподвернутим. Пов'язуємо кілька таких млинців листочком цибулі-порею.

 

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок